VI Curs Gestió de la Innovació de la URV

Molts cops ens pensem que nosaltres som insignificants i la veritat que en la immensitat del nostre planeta, de l’espai i galàxia si que ho som, però per persones amb ganes d’aconseguir èxits, lluita per una idea o objectiu, potser podem ser font d’inspiració.

No és la primera vegada que la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona ens convida a expossar la nostra trajectòria de poc més de 7 anys de vida, on esperem segueixi sumant anys per poder-los explicar amb les mateixes ganes que ho vàrem fer el passat 23 d’octubre a la URV.

Esperem que la nostra explicació senzilla i planera arribes a tothom, grans projectes, somnis, emprenedors, estudiants, etc, és un camí sense fí, difícil i molts cops poc recompensat, on seguir endavant es en molts casos l’última opció, tot i així, l’agafàs perquè es l’opció que tú vols, la que et farà créixer com a professional i com ha persona.

Agraïm novament els minuts cedits per la URV i a la Càtedra d’Innovació i Empresa, esperem ho hàgim fet tal i com calia, esperem poder col·laborar en altres ocasions.

 

 

Recent Posts

Leave a Comment