Embarcacions ONA treballant per la qualitat de les aigües de Barcelona Embarcaciones ONA trabajando para la calidad de las aguas de Barcelona

Les noves embarcacions ONA a gas GLP retirant 15,43 m3 pel que va de campanya, un 33 % més que els altres anys demostrant la seva eficacia, operativitat i capacitat de recollida sobre les antigues embarcacions.

Disposar d’una embarcació d’aquestes característiques té múltiples beneficis, privats i col·lectius, sobretot en les reduïdes emissions contaminats, contribuint a la millora de la qualitat de l’aire urbà i de la salut pública, posicionant l’empresa de cara a futures exigències ambientals europees i aporta’n un valor afegit a les tasques de neteja de la làmina d’aigua sense perjudicar-ne el medi i sense deixar empremta.

Las nuevas embarcaciones ONA a gas GLP retiran 15,43 m3 en el que llevamos de campaña, un 33% más que anteriores años, demostrando su eficacia, operatividad y capacidad de recogida frente las antiguas embarcaciones.

Disponer de una embarcación de estas características tiene multiples beneficios, privados y colectivos, sobretodo en las reducidas emisiones de contaminantes, contribuyendo a la mejora de la calidad del aire urbano y de la salud pública, posicionado a la empresa o institución de cara a futuras exigencias ambientales europeas, aportando un valor añadido a las tareas de limpieza de la lamina de agua, sin perjuicio para el medio ambiente y sin dejar huella en el.

 

http://www.vilaweb.cat/noticies/els-serveis-de-neteja-de-les-platges-de-barcelona-retiren-589-200-quilos-de-deixalles-durant-el-primer-semestre/

Recent Posts

Leave a Comment